RENGASKATEGORIAT JOKAISEEN AJOON

PREMIUM - QUALITY - BUDGET

RENKAAT

AUTOISTA MOPOIHIN, MAA- JA METSÄTALOUDEN KONEISIIN

Uudet renkaat meiltä Pirkkalasta tai verkosta

Hanki miten haluat, meiltä saat kaikkiin tapoihin asiantuntevan avun ja alle vaihdon!

Pirkkalan Rengaskauppa on palvellut rengashankinnoissa jo 80-luvulta lähtien. Meiltä saat taatusti kokeneinta asiantuntemusta, kun tarvitset uudet renkaat henkilöautoon kesä- tai talvikelille kitkasta nastaan. Tai uudet renkaat maatalouden työkoneeseen, kuorma-autoon ja moottoripyörään.

PREMIUM, QUALITY ja BUDGET ovat kolme kategoriaamme, joista valitset helposti henkilöautoosi ja ajoosi sopivat renkaat. Tutustu luokkiin sekä muihin renkaisiin ajoneuvosi mukaan. Me myös vaihdamme renkaat alle non stop -renkaanvaihdon taktiikalla, kun sesonki saapuu.

Tervetuloa ostamaan renkaat liikkeestämme tai kätevästi verkkokaupastamme, jossa hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset, markkinoiden edullisimmat, sillä renkaat tulevat suoraan Keski-Euroopan isoilta keskusvarastoilta.

Tervetuloa palveltavaksi!

Suomalaista palvelua Pirkkalassa Rengaskaupalta

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›