Vanteet

Uudet vanteet autoon

Vanteet autoosi Pirkkalasta ja verkosta

Tule tutustumaan tai tilaa suoraan nettikaupasta

Kun uudet renkaat on hankittu, tarvitaan vielä vanteet! Toki voit hankkia uudet vanteet nykyisiinkin renkaisiin vaihtelun virkistykseen tai muuhun tarpeeseen. Meillä on sinulle monipuolinen vannevalikoima kesä- ja talvirenkaisiin, niin henkilöautoihin kuin kuorma-autoihin. 

Tarjolla on eri hintaluokkaa ja tyyliä tukemaan ajoneuvosi turvallisuutta sekä tietysti autosi ilmettä. Tule käymään liikkeessämme, niin kerromme sinulle valikoimastamme. 

Voit tilata vanteet myös verkkokaupastamme edullisesti ja nopeasti toimitettuna, ilman rahtia. Tämän mahdollistaa se, että vanteet tulevat Euroopasta suurilta keskusvarastoilta ilman välikäsiä tai muita ylimääräisiä mutkia. 

Verkkokauppaan vanneostoksille >
Yhteystiedot liikkeeseen >

Suomalaista palvelua Pirkkalan Rengaskaupasta

Henkilöauton vanteet

Alcar Finland Oy

ALCAR Finland Oy on RengasCenterin vannetoimittaja, jonka valikoimasta löytyy niin henkilöautojen, kuin paketti- ja SUV-autojen alumiini- sekä peltivanteet. Myös raskaankaluston levypyörät kuuluvat laajaan tuotevalikoimaan. Tutustu tuotteisiin osoitteessa www.alcar.fi ja kysy tarjousta lähimmältä RengasCenter-liikkeeltäsi!

Rautamo

Rautamo Oy on vannemaahantuoja  joka on aina panostanut laatuun ja palveluun. Rautamo on alusta asti panostanut Eurooppalaiseen laatuun ja designiin. Yhtiö toimii pohjoismaissa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Rautamo edustaa Eurooppalaisia brändejä kuten mm.: Brock, Oxigin, Etabeta, Rial, Fondmetal, Momo, sekä US brändejä Vertini ja Vossen. Tutustu Rautamoon ja Rautamon valikoimaan osoitteessa http://www.rautamo.fi/ ja pyydä lähimmästä RengasCenter -liikkeestä tarjous Rautamon vanteista.

Suomen Erikoisvanteet Oy

Special Wheels –konserni, jolla on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Special Wheels tuottaa ja maahantuo alumiini- sekä teräsvanteita henkilö- ja kuorma-autoihin yli 25 vuoden kokemuksella. Special Wheels edustaa suomessa useita eri tuotemerkkejä mm. OZ Racing, ATS, TSW ja Nitro Wheels. Kuorma-autopuolella edustuksiin kuuluvat saksalaiset Kronprintz raskaan kaluston teräsvanteet sekä Speedline Trucks alumiinivanteet. Katso lisää osoitteesta www.erikoisvanteet.fi ja kysy tarjous lähimmästä Rengas Center liikkeestäsi.

Kuorma-auton vanteet

Alcar Heringrad

ALCAR HERINGRAD FINLAND OY on RengasCenterin vannetoimittaja, joka toimittaa henkilöautojen, pakettiautojen ja SUV-autojen alu- ja peltivanteita. Lisäksi kuorma-autojen levypyörät löytyvät Alcarin valikoimasta. Löydät heidän valikoimansa osoitteesta www.vanteesi.fi . Kysy tarjous lähimmältä RengasCenteriltä Alcarin vanteista.

SpecialWheels

SpecialWheels on RengasCenterin vannetoimittaja. Löydät heidän valikoiman osoitteesta www.specialfalgar.fi . Pyydä tarjous vanteista lähimmästä RengasCenter liikkeestäsi.

Maxion

Hayes Lemmerz nimellä tunnetut teräsvanteet ovat muuttaneet nimensä Maxion vanteiksi vuoden 2015 alussa. Tuotteet ja laatu ovat säilyneet yhtä laadukkaina kuin ennenkin, vain nimi muuttui. Maxion on yksi maailman johtavista teräsvanteiden valmistajista hyötyajoneuvoihin, sekä jälkimarkkinoille että suoraan autoteollisuudelle.

Speed Line

Kun valitset SPEEDLINE TRUCK hyötyajoneuvojen alumiinivanteet, valitset parhaan tuotteen tiukimmilla vaatimuksilla.  SPEEDLINE TRUCK -vanteet ovat kuorma-autojen, linja-autojen ja perävaunujen ensiluokkaisia, erittäin kevyitä ja suurella kantavuudella varustettuja taottuja vanteita. SPEEDLINE TRUCK -vanteet asettivat täysin uudet esteettiset standardit hyötyajoneuvosegmentissä erityisen urheilullisen ulkonäön ja erittäin houkuttelevan muotoilun ansiosta.

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›