Moottoripyörän renkaat

Parempaan ajoon

Moottoripyörän renkaat Pirkkalasta ja verkosta

Tunnetuilta valmistajilta ajomukavuuden ja turvallisuuden varmistamaan

Hyvät, uudet moottoripyörän renkaat alla ajokautta ei malttaisi odottaa! Käytät pyörää sitten pidempiin työmatkoihin tai kesän huviajeluihin, on tärkeää, että renkaat vastaavat ajoasi ja vaatimuksiasi, ovat turvalliset ja miellyttävät ajaa. 

Meidän rengasliikkeestämme Pirkkalasta löytyy autonrenkaiden lisäksi jokaiseen prätkäajoon sopivat renkaat. Markkinoiden parhaimmat, mutta myös edullisemmat, joissa on hyvä pito märällä asfaltilla, mukavuuden takaava materiaali ja matala melutaso. 

Muista moottoripyörän rengashankinnoissa myös verkkokauppamme! Sieltä saat ostettua renkaat markkinoiden edullisimmalla hintalapulla rahtivapaasti ja osoitteeseesi toimitettuna.

Verkkokauppaan ostoksille >
Tervetuloa meille >

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›