Kuorma-auton renkaat

Vetorenkaat

Kuorma-auton vetorenkaat Pirkkalasta

Kestävät ja pitävät renkaat ympärivuotiseen ajoon, tiekäytöstä työmaalle

Raskaankaluston ammattikuljettajat saavat rengasvalikoimastamme myös kuorma-auton vetorenkaat niin talvi- kuin kesäkaudeksi, aina maantieajosta työmaakäyttöön. 

Kun renkailta tarvitaan erittäin järeää voimaa ja kulutuskestoa, on parasta valita erityisellä kumiseoksella varustettu rengas. Siinä kulutuskestävyys ja pito ovat markkinoiden kärkipäästä. Rengas ei myöskään kulu niin epätasaisesti ja toimii varmimmin talven haastavissa tieolosuhteissa. 

Pirkkalassa sijaitsevan rengasliikkeemme vahva asiantuntemus on käytössäsi, kun haluat tutustua vetorengasvalikoiman vaihtoehtoihin. Saatavilla ovat myös muut kuorma-auton renkaat

Tervetuloa >

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›