PREMIUM-Kitkarenkaat

Turvallisin talveen

Premium-kitkarenkaat Pirkkalasta ja verkosta

Hiljaisesti ja turvallisesti talven ajoissa

Kitkarengas on monen kuljettajan valinta talveen monestakin syystä. Pehmeämmän kumiseoksen ansiosta kitkoilla on hiljaista ja mukavaa ajaa, ne eivät kuluta asfalttia samoin kuin nastarengas ja toimivat mainiosta lumella. Kitkarenkaita voidaan siis käyttää myös alueilla, joissa nastarenkaiden käyttö on kielletty!

Kitkarenkaat ovat myös taloudelliset ajaa, sillä niiden vierintävastus on pieni ja polttoainetta kuluu vähemmän. Arvokas kitkojen lisä on myös se, että ne voi vaihtaa autoon aikaisemmin syksyllä ja käyttöä jatkaa pitkälle kevääseen – näin talvi ei yllätä autoilijaa. 

Kun etsit markkinoiden parhaimpia kitkoja, Premium-kitkarenkaat ovat juuri sitä. Meiltä Pirkkalan Rengaskaupasta saat tämän kategorian renkaat. Voit hankkia renkaat myös verkkokaupastamme edulliseen hintaan ja suoraan luoksesi toimitettuna

Vai ehkä ajat mieluummin nastoilla? Nehän löytyvät myös meiltä! Tutustu Premium-nastarenkaisiin.

Verkkokauppaan ostoksille >
Liikkeeseemme käymään >

  • Ajomäärä 
  • Jarrutusmatka 
  • Rengasmelu 
  • Taloudellisuus 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Talvirenkaiden käyttöaikasääntö muuttui uuden tieliikennelain myötä

Uudistuksessa on keskiössä kuljettajan oma vastuu ja velvollisuus kesä- ja talvirenkaiden käytössä. Tämä tarkoittaa, että talvirenkaita tulee käyttää, mikäli keli tai sää sitä edellyttää, marraskuun alusta maaliskuun loppuun, mutta ajanjaksona saa myös käyttää kesärenkaita, jos alueella vallitsee kesäkeli. Tarkemmin asiasta Traficomin sivuilla.

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›