PREMIUM-Kesärenkaat

Parasta kesäsesonkiin

Premium-kesärenkaat Pirkkalasta ja verkosta

Meiltä parhaat renkaat henkilöautoosi kesäajan täydelliseen ajokokemukseen

Kun alkaa olla taas se aika vuodesta eli hetki vaihtaa alle kesärenkaat, on hyvä tarkastaa, missä kunnossa nykyiset renkaat ovat. Jos renkaat näyttävät olevan jo tiensä päässä iän ja käytön kuluttamina, meiltä saat uudet, parhaat kesärenkaat autoosi!

Premium-kesärenkaisiin voit luottaa suurtenkin ajomäärien ja runsaiden sateiden teillä. Kun urasyvyydet ovat huippua ja jarrutusmatka lyhyt, ja merkeistä vastaavat Nokia, Bridgestone, Michelin ja Goodyear sekä useat muut tuotekehityksen johtajat ja testivoittajat, ajat renkailla huolettomammin kesäkaudesta toiseen. 

Tule hankkimaan kesärenkaat meiltä Pirkkalasta tai suoraan verkkokaupastamme erittäin hyvään hintaan! Myös Premiumin nastarenkaat ja kitkarenkaat löytyvät valikoimastamme, kun uusille talvirenkaille tulee tarvetta.

Verkkokauppaan ostoksille >
Liikkeeseemme asioimaan >

  • Ajomäärä 
  • Jarrutusmatka 
  • Rengasmelu 
  • Taloudellisuus 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›