PREMIUM-Nastarenkaat

Paras talviajoon

Premium-nastarenkaat Pirkkalasta ja verkosta

Meiltä parhaat nastat talven tiukkoihin keleihin

Talvi voi olla vaativa keli kuskille, eivätkä eestaas sahaavat lämpötilat helpota tiellä liikkumista. Milloin lunta tulee kinoksittain, milloin sataa räntää tai vettä ja tienpinnat jäätyvät erittäin haastaviksi ajaa.

Paljon ajavakaan ei halua ottaa riskejä tien päällä. Siksi pohjoisen talveen kannattaa valita Premium-luokan turvalliset nastarenkaat. Renkaat on valmistettu kumisekoitteesta, joka kestää kovaakin pakkasta ja uritettu pinta parantaa ajovakautta jäällä ja lumella. Renkaisiin upotetut metallinastat tarttuvat tukevasti peilijäähänkin!

Nämä Premium-nastarenkaat saat rengasliikkeestämme Pirkkalasta. Voit myös tilata renkaat verkkokaupastamme, tarjoamme talvirenkaat markkinoiden edullisimpaan hintaan! Vai ajatko mieluummin kitkoilla? Myös Premium-kitkaarenkaat löytyvät valikoimastamme.

Verkkokauppaan ostoksille >
Liikkeemme yhteystiedot >

  • Ajomäärä 
  • Jarrutusmatka 
  • Rengasmelu 
  • Taloudellisuus 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Talvirenkaiden käyttöaikasääntö muuttui uuden tieliikennelain myötä

Uudistuksessa on keskiössä kuljettajan oma vastuu ja velvollisuus kesä- ja talvirenkaiden käytössä. Tämä tarkoittaa, että talvirenkaita tulee käyttää, mikäli keli tai sää sitä edellyttää, marraskuun alusta maaliskuun loppuun, mutta ajanjaksona saa myös käyttää kesärenkaita, jos alueella vallitsee kesäkeli. Tarkemmin asiasta Traficomin sivuilla.

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›