Kuorma-auton renkaat

Perävaunurenkaat

Kuorma-auton perävaunurenkaat Pirkkalasta

Kova työ vaatii kovan luokan renkaat!

Raskaan kaluston renkaiden erikoisosaamisemme on käytössäsi, kun etsit kuorma-autoosi perävaunun renkaita. Valikoimastamme saat huippuluokan renkaat, jotka tarjoavat pitävää tukea ajoon ympäri vuoden, jopa peilijäällekin. 

Kestävyys kovassa kulutuksessa, lyhyt jarrutusmatka ja vastus sivuttaisiin voimiin ovat renkaiden turvallisuuden ja toimivuuden tärkeimpiä asioita, kun kilometrejä kertyy vuosittain kautta kotimaan, ehkä aina ulkomaille asti. Renkaiden on toimittavat teholla myös erilaisilla työmaa-alustoilla. 

Olet lämpimästi tervetullut palveltavaksi rengasliikkeeseemme Pirkkalaan! Meiltä saat hankittua myös esimerkiksi ohjaavat eturenkaat sekä muut kuorma-auton renkaat.

Tervetuloa >

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›