BUDGET-Kitkarenkaat

Edullinen kitkarengas

Budget-kitkarenkaat Pirkkalasta ja verkosta

Hintatietoiselle sopiva talvirengas

Budget-kitkarenkailla ajat talviaikana mukavasti! Tämä rengastyyppi sopii nimenomaan vähemmän vuosittaisia ajokilometrejä kerryttävälle kuskille, joka ei tarvitse henkilöautoonsa kaikista vaativimpien kelien ja säännöllisten pitkien ajojen renkaita. 

Budget-kitkarenkaassa täyttyy muiden kitkojen tavoin tyypilliset ominaisuudet, kuten nastaa parempi lumipito, ajossa hiljaisempi, taloudellisempi ja asfalttia vähemmän kuluttavampi. Jos rengasta on kuitenkin vaikea valita yksin, me kerromme renkaistamme ilomielin lisää tietoa, jotta rengashankintasi menisi varmasti nappiin. 

Ja kun valitset talvirenkaaksi mieluummin nastat, myös Budget-nastarenkaat löytyvät meiltä. Tule tutustumaan tai osta edulliseen hintaan suoraan kotiovelle verkkokaupastamme!

Verkkokauppaan ostoksille >
Liikkeemme yhteystiedot >

  • Ajomäärä 
  • Jarrutusmatka 
  • Rengasmelu 
  • Taloudellisuus 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Talvirenkaiden käyttöaikasääntö muuttui uuden tieliikennelain myötä

Uudistuksessa on keskiössä kuljettajan oma vastuu ja velvollisuus kesä- ja talvirenkaiden käytössä. Tämä tarkoittaa, että talvirenkaita tulee käyttää, mikäli keli tai sää sitä edellyttää, marraskuun alusta maaliskuun loppuun, mutta ajanjaksona saa myös käyttää kesärenkaita, jos alueella vallitsee kesäkeli. Tarkemmin asiasta Traficomin sivuilla.

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›