Kuorma-auton renkaat

Työmaa- ja maastoajo

Kuorma-auton renkaat työmaa- ja maastokäyttöön Pirkkalasta

Tarvitsetko uusia renkaita maastokuorma-autoon tai työmaakäyttöön? Rengasliikkeemme raskaankaluston valikoimasta löytyy!

Maaston vaihtelevuus ja säiden ennakoimattomuus ovat asioita, joihin et juuri voi vaikuttaa, mutta renkaan laatuun ja valintaan voit. Hyvällä renkaalla auto kulkee ketterästi ja tukevasti. Vaikeissa talviolosuhteissakin pito on varmalla pohjalla. Ja koska kuorma-auto on ammatikseen ajavan tärkein työkalu, pitää renkaiden mahdollistaa sujuva ja tehokas toiminta. 

Asiantunteva henkilökuntamme palvelee pitkällä kokemuksella, kun haluat kuulla lisää työmaa- ja maastokäyttöön suunniteltujen renkaiden valikoimastamme. Jos tarvitset mahdollisesti muita, kuten kuorma-auton talvirenkaita, myös ne löytyvät tarjonnastamme. 

Tervetuloa >

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›