Premium-renkaat Pirkkalasta ja verkosta

Paras ajokokemus testivoittajien renkailla – nämä renkaat saat meiltä!

Premium-tason renkaat ovat ammatikseen tai muutoin vain paljon ajavan ykkösvalinta. Ne ovat omiaan myös ajo-olosuhteisiin, jotka voivat olla haastavat eritoten talviajan vaihtuvista säätiloista lumesta jäähän ja lämpötilojen yllättävään sahailuun.  

Nämä henkilöautojen renkaat tulevat tunnetuimmilta ja luotetuimmilta rengasvalmistajilta, kuten Nokia, Bridgestone, Michelin ja Goodyear, jotka takaavat parhaan ajokokemuksen. Renkaissa on kaikki tarvittava kohdallaan: turvallisuus, kestävyys ja lähes meluttomuus. Tällä huipputaloudellisella renkaalla ajat huolettomammin ympäri vuoden.

Tutustu Premiumin kesärenkaisiin, kitkarenkaisiin ja nastarenkaisiin. Kerromme mielellämme lisää renkaiden ominaisuuksista, joten tule käymään liikkeessämme Pirkkalassa tai ota yhteyttä. Voit myös tilata renkaat verkkokaupastamme nopeasti ja edullisesti!

Verkkokauppaan ostoksille >
Liikkeemme yhteystiedot >

  • Ajomäärä 
  • Jarrutusmatka 
  • Rengasmelu 
  • Taloudellisuus 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›