Kuorma-auton renkaat

Ohjaavat renkaat/

eturenkaat

Kuorma-auton ohjaavat renkaat/eturenkaat Pirkkalasta

Raskaan kaluston renkaiden ammattilaiselta, vuodesta -83

Rengasvalikoimaamme kuuluvat myös kuorma-auton ohjaavat renkaat/eturenkaat. Vetävän akselin ja perävaunun renkaat ovat tunnettujen valmistajien laatutavaraa, joten niiden toimivuus ja turvallisuus ovat alan parhainta varmistamaan sujuvan ajon. Myös haastavissa talviolosuhteissa, joissa renkaat joutuvat todelliseen testiin.

Raskaan kaluston renkaissamme on erityisesti huomioitu epätasainen kuluminen, vahva kuormakapasiteetti ja mahdollisimman pitkä renkaiden käytettävyys. 

Katso myös muut kuorma-auton renkaat ja ota yhteyttä, niin katsotaan kalustoosi ja tarpeisiisi parhaiten sopiva malli!

Tervetuloa >

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›