Maatalousrenkaat

Monipuolisesti maatalouskoneisiin

Maatalousrenkaat Pirkkalasta

Uudet renkaat kaikenlaisiin koneisiin traktoreista puimureihin

Renkaiden erikoisliikkeemme Pirkkalassa palvelee myös maatalouden toimijoita! Meiltä löytyy laadukkaita renkaita kaikenlaisiin maatalouskoneisiin: traktorin renkaat, kylvökoneen renkaat, puimurin renkaat ym. saat meiltä, aina markkinoiden parhaimmistosta huokeampaan hintaluokkaan, kuitenkin hyvään hinta-laatusuhteeseen.

Ota yhteyttä ja kerro, millaisia renkaita työjuhtaasi etsit. Tottakai voit myös tulla käymään liikkeessämme, niin voimme jutella kasvotusten tarkemmin koneesi rengastarpeista. Saatavilla ovat myös muut työkonerenkaat.

Tervetuloa >

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›