Budget-renkaat Pirkkalasta ja verkosta

Edulliset autonrenkaat pienen budjetin tai kovan kulutuksen hankintoihin

Pirkkalan Rengaskaupasta löytyy renkaat jokaiseen ajoon ja budjettiin. Myös niille, jotka eivät vaadi renkailta aivan huippuominaisuuksia, sillä omat ajotavat ja -matkat eivät sellaisia vaadi. Tai ehkä rengas kuluu käytössäsi nopeasti ja usein, jolloin halvempi rengas voisi sopia sinulle. 

Budget-renkaat henkilöautoon ovat hyvä, kustannustehokas valinta. Niistä meiltä löytyy kymmeniä eri merkkejä, joissa on yllättävän hyvä hinta-laatusuhde. 

Tutustu Budget-kategorian kesärenkaisiin, nastarenkaisiin ja kitkarenkaisiin, ja tule tekemään ostokset vahvan asiantuntemuksen rengasliikkeeseemme Pirkkalaan. Voit ostaa myös renkaat edullisesti ja nopeasti verkkokaupastamme

Verkkokauppaan ostoksille >
Liikkeeseemme >

  • Ajomäärä 
  • Jarrutusmatka 
  • Rengasmelu 
  • Taloudellisuus 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›