Quality

Yksinkertaisesti laadukas

Kesärenkaat  Kitkarenkaat  Nastarenkaat

Quality-renkaat Pirkkalasta ja verkosta

Kohtuulliseen ajoon varsin mainio rengastyyppi

Tämä rengas on niin sanottu keskitason rengas. Silti kuitenkin hyvin laadukas, mukava ja matalameluinen ajaa. Quality on kuljettajalle, jolle kertyy vuosittain kohtuullisesti ajokilometrejä. Tässä renkaassa on myös hyvä hinta-laatusuhde. Valmistuksesta vastaavat monet tutut nimet, kuten Dayton, Hankook, Kumho ja Viking.

Quality-renkaat henkilöautoon kesään ja talveen löydät rengasliikkeemme erittäin laajasta valikoimasta Pirkkalasta. Kuten myös verkkokaupastamme, josta saat renkaat edullisesti ja nopealla toimituksella

Tutustu Qualityn kesärenkaisiin, nastarenkaisiin ja kitkarenkaisiin. Myös me kerromme mielellämme lisää, joten kysy toki neuvoa, jos valinta on vaikea tehdä yksin!

Verkkokauppaan ostoksille >
Liikkeeseemme >

  • Ajomäärä 
  • Jarrutusmatka 
  • Rengasmelu 
  • Taloudellisuus 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›