PIRKKALAN RENGASKAUPPA

Renkaita vuodesta 1983

Rengaskauppasi Pirkkalassa ja verkossa

Olemme nykyaikainen ja laajasti palveleva rengasliike – tervetuloa!

Uusien renkaiden ostopaikkasi on jo vuosikymmeniä toiminut, nykyisin RengasCenter-ketjuun kuuluva Pirkkalan Rengaskauppa. Meiltä saat renkaat moposta maa- ja metsätalouteen eli henkilöautoon, kuorma-autoon, työkoneeseen ja moottoripyörään. Samoin vanteet. Vuonna 1983 perustetussa yrityksessämme tunnetaan rengasasiat kuin omat taskut, joten saat meiltä arvokkaan, pitkän linjan asiantuntemuksen!

Meille voit tuoda auton myös renkaiden vaihtoon. Vaihdot teemme näppäränä non stop -palveluna eli asiakkaiden tulojärjestyksen mukaa. Aikaa ei tarvitse siis varata. Tämä on osoittautunut oikein toimivaksi tavaksi palvella. 

Renkaiden verkkokauppaa jo toistakymmentä vuotta

Olimme aikoinaan ensimmäisiä renkaiden kivijalkaliikkeitä Suomessa, joka perusti myös verkkokaupan. Netistä saat tänäkin päivänä tilattua kesä- ja talvirenkaat nopeasti ja edullisesti ilman rahtia. Tämä on mahdollista siksi, että tuotteet tulevat meille Keski-Euroopasta isoilta varastoilta ja ilman ylimääräisiä välikäsi. Verkkokaupassa on jopa kymmeniä tuhansia tuotteita.

Olet erittäin lämpimästi tervetullut rengaskauppamme palveltavaksi!

Verkkokauppaan ostoksille >
Ja yhteystiedot liikkeeseemme >

Pirkkalassa suomalaista palvelua Rengaskaupalta

Testaa

Ja tee renkaan valinnasta helpompaa

PREMIUM

Renkaat

Premium on paras paljon vuosittain ja haastavissakin keleissä ajavalle. Näihin tunnetuimpien valmistajien autonrenkaisiin voit aina luottaa saaden parhaan mahdollisen ajokokemuksen. Testivoittajat ja muut tuotekehityksen kärjet kuuluvat tähän luokkaan.

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu PREMIUM-renkaisiin

QUALITY

Renkaat

Keskihintaluokkaa edustavista Quality-renkaista löytyy jo mukavasti tunnettuja, erinomaisen laadun rengasvalmistajia, kuten Dayton, Hankook, Kumho ja Viking. Tämä rengas on sinulle, joka vaadit renkailta jo hieman enemmän.

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu QUALITY-renkaisiin

BUDGET

Renkaat

Nämä renkaat ovat edulliset, pieneen budjettiin sopivat sekä heille, joilla kumpi palaa nopeasti ja usein eivätkä ajomatkat ole kovin pitkiä. Hintaluokasta löytyy kymmeniä eri merkkejä, jotka yllättävät positiivisesti hinta-laatusuhteellaan.

 • Ajomäärä 
 • Jarrutusmatka 
 • Rengasmelu 
 • Taloudellisuus 

Tutustu BUDGET-renkaisiin

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›