BUDGET-Kesärenkaat

Edullinen kesärengas

Budget-kesärenkaat Pirkkalasta ja verkosta

Kun haluat hankkia renkaat edullisesti

Uusia kesärenkaita etsiessä on hyvä miettiä oman auton käyttötapoja. Jos auto on sinulla lyhyempien matkojen käytössä tai kumia palaa useasti, voivat sinulle sopivat renkaat kesäsesonkiin löytyä Budget-luokasta. 

Budget-kesärenkaat ovat hintatietoisen henkilöautoon sopiva vaihtoehto. Tutustu ohesta renkaan ominaisuuksiin ja tule käymään liikkeessämme Pirkkalassa, niin kerromme mielellämme lisää ja esittelemme vaihtoehtoja. Voit myös tehdä edulliset rengaskaupat verkkokaupassamme ja tilata renkaat sinne, missä asut

Ja kun kesä alkaa jäädä taakse, Budgetin nastarenkaat ja kitkarenkaat kuuluvat myös tarjontaamme.

Verkkokauppaan ostoksille >
Meille liikkeeseen >

  • Ajomäärä 
  • Jarrutusmatka 
  • Rengasmelu 
  • Taloudellisuus 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›