Kuorma-auton renkaat

Talvirenkaat

Kuorma-auton talvirenkaat Pirkkalasta

Turvallisesti ja tukevasti lumen ja jään peittämillä teillä

Rengasliikkeemme Pirkkalassa tarjoaa raskaalle kalustolle lainmukaiset, määräykset täyttävät talvirenkaat tunnetuilta raskaankaluston merkeiltä. Niillä ajat talvisesongin ajan, myös vaikeiden olosuhteiden yllättäessä turvallisemmin ja vakaammin. Saat tarvittavaa pitoa jäälle, lumelle ja märälle tielle. Eikä laadukas rengas kulu liian pian kovassakaan käytössä, vaan säilyttää hyvät ominaisuutensa.

Kun on aika hankkia uudet talvirenkaat kuorma-autoon, käänny meidän kokemuksemme puoleen. Ympäri vuoden ajoon, pitkille ja lyhyemmille matkoille, meidän valikoimamme riittää kaikenlaisiin ajotarpeisiin. Varmasti myös sinun. 

Tarjonnastamme saat myös muut kuorma-auton renkaat – tutustu!

Tervetuloa >

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›