Työkonerenkaat

Uutta tehoa työhön

Työkonerenkaat Pirkkalasta

Uudet renkaat koneeseen kuin koneeseen

Työkoneissa renkaiden on kestettävä paljon! Työskentelet sitten maa- tai metsätöissä, hallissa tai muunlaisessa ympäristössä, jossa ajoneuvosi on tärkein työkalusi, ovat hyvät renkaat osa sujuvaa, tehokasta työtä.

Meiltä saat uudet työkonerenkaat, kun vanhat alkavat olla tiensä päässä. Kuormaajien, traktoreiden, maansiirtokoneiden ynnä muiden ajoneuvojen renkaat kuuluvat laajaan laatuvalikoimaamme. Myös maatalousrenkaat löydät tarjonnastamme.

Kysy renkaita koneeseesi, niin katsotaan siihen paras vaihtoehto. Tule käymään rengasliikkeessämme Pirkkalassa tai ota yhteyttä viestillä tai soittamalla!

Tervetuloa >

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›