Quality-Kesärenkaat

Kesäajoon laaturenkaat

Quality-kesärenkaat Pirkkalasta ja verkosta

Ota vastaan kesäkausi uusilla, turvallisilla renkailla

Kesässä saattavat yllättää runsaat sateet ja lainehtiva asfaltti, mutta laadukkailla renkailla pitkäkin ajomatka haastavissa olosuhteissa tuntuu turvallisemmalta. Oikea urasyvyys ja lyhyt jarrutusmatka märällä asfaltilla ovat kesäsesongin renkaan ominaisuuksia, joita autoilijat ensisijassa arvostavat. 

Quality merkitsee kirjaimellisesti laatua. Sitä saat ajoosi, kun valitset henkilöautoosi kesärenkaaksi tämän toimivan rengastyypin. Katso ohesta Quality-kesärenkaan ominaisuudet ja jos haluat lisää tietoa, me kerromme ilomielin! Palvelemme sinua kaikissa rengasasioissa pitkillä perinteillä. 

Myös Qualityn nastarenkaat ja kitkarenkaat kuuluvat valikoimaamme, kun alkaa olla aika hankkia uudet talvirenkaat. Kaikki renkaat saat tilattua sekä rengasliikkeestämme Pirkkalasta että verkkokaupastamme markkinoiden parhaimpaan hintaan!

Verkkokauppaan ostoksille >
Liikkeeseemme >

​​​​​​​

  • Ajomäärä 
  • Jarrutusmatka 
  • Rengasmelu 
  • Taloudellisuus 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Näin asioit kanssamme

Valitse sinulle helpoin tapa hankkia renkaat

Paikan päällä

Tule käymään

Katsotaan sinulle sopivat renkaat. Olemme avoinna arkisin ja sesonkilauantaisin. Tarkemmat tiedot löydät ota yhteyttä -sivulta.

Yhteystiedot 

Verkkokaupasta

Osta verkosta

Sieltä löydät valtavan määrän tuotteita autojen ja mp-pyörien renkaista vanteisiin. Toimitus jopa viikossa ja edulliset hinnat!

Verkkokauppaan 

Renkaanvaihto

Non stop

Kun on aika vaihtaa alle kesä- tai talvirenkaat, ajele meille vain paikan päälle, niin me vaihdamme renkaat kätevästi tulojärjestyksessä.

Aukioloaikamme 

Tilaa renkaat netistä

Sinne missä sinä olet helposti ja nopeasti

Niin on moni asiakas jo tehnyt ja ollut tyytyväinen tilaukseensa – me toimitamme aina sitä, mitä lupaamme! Näin verkkotilauksistamme kerrotaan.

“Renkaat kotiovelle alle viikossa.”
- N.R., Seinäjoki

“Helppo tilata, jos tietää mitä haluaa. Kilpailukykyiset hinnat. Toimitusaika piti paikkansa, renkaat tuli kotiovelle. Tilaan uudestaan kun tarvetta tulee.”
- J.H., Haukipudas

“Toimitus oli yllättävän nopea ja tuotteet saapui erinomaisessa kunnossa. Pyysin muutaman ylimääräisen minulta puuttuvan rengassovitteen ja nekin toimitettiin :) Kiitos!”
- D.A., Helsinki

Lisää palautteita löydät täältä, tee sinäkin tilaus!

Testaa

MIKÄ RENGAS­KATEGORIOISTAMME SOPII SINULLE PARHAITEN

Siirry testiin ›